Аврил Лавин прави своя дебют в музикалната индустрия през 2002г с албума си „Let Go“. От там тя продължава да краси света с поп песни и множество други закачливи мелодии, с които като че ли се обжалва пред всички възрасти. От тогава тя се снима в няколко филма и телевизионни предавания и издава още три албума. След дебюта си през 2002г. тя издава друг прес 2004г., после още един през 2007г. и не сме я чули отново до миналата година.

Докато татуировките на Аврил не са малко на брой, всички те са много малки по размери. Тя твърди, че всяка една от тях е моментно решение и че няма много мисъл в тях.

Съвпадащи татуировки

Някой от татуировките на Аврил могат да се забележат и на други знаменитости. Първата и татуировка е звезда на вътрешната страна на лявата си китка. Това е същият стил като на обложката на албума „Let Go“. Песента „Nobody’s Home“ от същия албум е написана съвместно с Бен Муди, китарист от Evanescence и той има идентична татуировка на китката си.

Аврил има няколко еднакви татуировки с бившия съпруг Deryck Whibley. Тя има розово сърце с буквата „D“ от лявата страна на китката си, а той „А“ на същото място. Тъй като те са добри приятели, тя не е покрила татуировката. На 30тия рожден ден на Дерик и двамата са имали числото „30“ на китките си, въпреки че тя вече е подала молба за развод в този момент. През април 2010г. Аврил си татуира светкавица под него. Сегашното гадже Броуди Дженър има съвпадение на една татуировка зад ухото му.

От вътрешната страна на десния си лакът, Аврил има звезда и римски цифри за 25. Звездата е съвпадение с приятелката и Али. „XXV“ е било направено, когато тя е била на 25. Гаджето Броуди също има такава татуировка.

Думи и малки символи

  • Останалата част от татуировките на Аврил са само нейни и нямат дубликати върху други известни личности.
  • Думите „Abbey Dawn“ от вътрешната страна на левия лакът, очевидно са псевдоним, дадаен от баща и, когато е била млада и също са името на модната и линия дрехи.
  • От дясната страна на гръдния си кош има „Brody“. Той носи нейното име на своя лакът.
  • През 2010г. Аврил добавя думата „Fu%*“ на гръдния си кош.
  • Татуировките на звезди изобилстват в колекцията на Аврил. В допълнение към това, тя има очертания на три звезди на лявото си бедро, малка на дясната си плешка и малка синя на левия си крак.
  • На последно място, Аврил има безопасна игла, татуирана на лява страна на врата си. Тя твърди, че е едно от нещата, които влизат в употреба постоянно: „Тя може да ви нарани, но в същото време на ви подържа заедно“.