Джоди Марш е известна във Великобритания като медийна личност, след като се изявява в много телевизии и шоута. Тя е известна и със своето секси тяло и изобилиeто от татуировки по ръцете и торса. Нещо повече, тя е работила като модел и културист, показвайки своята физика. Джоди е категорично влюбена в татуировките и не се страхува да получава нови.

Твърде много за преброяване

Джоди Марш има толкова много татуировки, че е трудно да се броят, но тя вероятно има над 70 татуировки. Както можете да си представите, доста е трудно да следите различните произведения върху тялото и. Въпреки това, тя обича да показва творенията на татуистите.

Джоди има татуировки, които имат значение за нея, а някой изглеждат направо безсмислени. Примери за това са лицата на Майкъл Джексън, Бъди Холи, и Чък Бери, които може би са и повлияли по някакъв начин и на когото тя се превръща в доста голям фен.

В допълнение към лицата на известни личности върху тялото си, тя също има по-сантиментални татуировки, включително и името „Kim“, в памет на покойния си най-добър приятел, доказвайки, че тя е вдъхновена от хората от медиите до тези от нейния личен живот. Джоди също обича своите домашни любимци, както се вижда от името на покойното си куче, Pixie, което се вижда в близост до името Ким на задната част на врата си.

Лявото рамо и плешка на Марш се покриват в различни татуировки, включително и леопардови щампи, които се простират от рамото надолу. Другите татуировки в тази област са по-малки и някой от тях са трудни за направа, включващи горяща свеш и пиле.

Една от най-скандалните татуировки на Джоди е опашка на дявол върху бузите на дупето и. Тя всъщност си прави тази татуировки, когато феновете я избират чрез Bizarre Magazine.

В допълнение, тя също има някой келтски символи и лъкове, както и думата „porn“ със звезда, означаваща „порно звезда“. По долната част на гърба си има думата „cheekie“, която всъщност е найната първа татуировка.

Джоди обича девизи, и тя живее с много от тях, затова тя решава да има няколко татуирани върху тялото си, като напомняне за това коя е и каква иска да бъде. Някой примери включват фразите: „My Crazy Life“, „Life’s Too Short“ и „Only God Can Judge Me“, всички от които са по ръцете и.

На лявото рамо на Джоди има доста голяма татуировка на хубаво момиче, позиращо в сутиен, бикини и жартиери. Различни малки татуировки, заобикаляйки тая, включителнно закачалка за дрехи и чифт зарове.

Други татуировки на Джоди включват двойка обувки на висок ток, които тя самата носеше, докато е танцувала в Stringfellows, броеница мъниста на дясната китка, червено червило на врата си, перо намиращо се под татуировката на лицето на Майкъл Джексън, и много други, които изглежда да се оформят като ръкав от лявото рамо надолу и ръката.