Певицата Кели Кларксън наскоро разкри, че една от нейните 13 татуировки в действителност има специална връзка със семейството и. В скорошно интервю, младата звезда, която се прочу като победителката на American Idol, обясни, че татуировката и на луна, има връзка с майка си и сестра си. Малката луна, зад ушите на Кели, е начин да остане свързана със семейството си.

Слънце, луна и звезда

По ирония на съдбата сестрата на Кели, която не е изобщо популярна, има татуирана звезда, а Кели малка луна. Майка им има татуирани слънце с една звезда и луна вътре в него. Можем само да се надяваме само да не е някакво пророчество, че света ще свърши и слънцето ще погълне всичко останало.

Защо майка им се съгласява да се татуира?

Дори Кели не е сигурна как тя и сестра и успяват да убедят майка им, за да отиде и да направи такава лудория. Майка им смята, че тялото е храм и не трябва да бъде разрушаван с такива неща. Очевидно, тази вяра не е толкова дълбоко заседнала или пък са напили майка си.

Други татуировки на Кели посветени на семейството и приятелите и

Кели има колекция от 13 татуировки, но всичките са доста малки. Луната не е единствената татуировка свързваща я със семейството и приятелите и. Тя има четирилистна детелина. Всяко от листата символизира някои – едното нея самата, сестра и, и нейните приятелки Кейт и Джил. Тя има татуирана малка маргаритка на глезена, посветена на нейната най-добра приятелка Ашли.

Останалата част от татуировките на Кели Кларксън

На врата си Кели има татуирана думата „благословен”, изписана на канджи. На дясната си китка има кръст с изписани думите „Обичам ги повече”. Тази татуировка напомня на Кели да обича дори и лошите хора, които също се нуждаят от любов. Тя също има очертана една карта на Тексас на бедрото си, символизираща мястото където е израснала, в лудо ранчо сред животни. Символ на албума и „Моят Декември” е една малка снежинка нарисувана зад ухото и.