Кели Озбърн е пример за човек, който си прави татуировки против волята на своите родители и след това съжалява. В действителност ако я попитате, вероятно ще ви посъветва да не се занимавате с татуировки, защото след определена възраст ще ги намразите.

Както външния вид на Кели се е променя от времето, когато започна участието си в риалитито „The Osbournes“, така тя губи тегло, подобрява своя външен вид и започва работа в телевизията. И като част от телевизията дъщерята на Ози Озбърн е решила да отстрани своите татуировки с помощта на лазерна хирургия. Въпреки че, процедурата е болезнена и дълготрайна, тя е готова да предприеме тази стъпка. Причината за премахването на повечето татуировки е, че те са безмислени за нея. Кели не е съвсем сигурна защо в своята ранна възраст е взела решение да се татуира, като изключим факта, че тя е била бунтарка.

Most Will Go, Some Will Stay

Първата татуировка на Кели Озбърн е направена по време на заснемането на „The Osbournes“. Татуировката представлява малко розово сърце върху бедрото и. Следващата и татуировка е също малко сърце на един от пръстите и. И докато говорим за малки татуировки, тя има една звезда на задната част на врата си.

Една от татуировките, които Кели възнамерява да премахне е изображение на клавиатура, защото тя дори не може да свири на пиано. Това е една от татуировките, която тя си е направила след глупаво решение. Сърцето и костите на китката и е втората татуировка от която тя е решила да се отърве.

Една от татуировките, които тя определено иска да запази е надпис „Jack“ – името на брат си. Той също има татуировка с нейното име. Затова е ясно решението и да не я премахва.

На гърба си Кели Озбърн има доста голяма татуировка, която е разположена на плешката и. Тя е на френски език и грубо се превежда „Аз обичам моята майка“, която е обградена с две розови крила на ангел от всяка страна.

Кели също има котва на лявата си ръка, както и ключалка и ключ със името „татко“. С това тя освен, че украсява вътрешността на ръката си, отдава почит на баща си. На горната част на всяко едно от стъпалата си Кели има череп и кости. Тези татуировки лесно се виждат, когато тя носи официални обувки.

Избягвайки от миналото

Кели планира премахването на татуировки, които нямат съществено значение за нея. Някой от тях са болезнени напомняния за миналото си като буен тинейджър. Сега тя вече е преминала през болезненото минало и не иска да вижда татуировки, които са резултат от безотговорни решения. Когато те са прикрити с грим, не липсват на никого и това е ясен знак, че тя е готова да ги отстрани.