Новата татуировка на Наташа Гигс

За разлика от повечето знаменитости, татуировката на Наташа е трудно да се игнорира. Докато повечето известни личности имат малки татуировки, Наташа добре знаеше, че ще попадне в заглавията на вестниците след визитата си в Flecky’s Tattoo Studio в Манчестър. Тя се появи с татуировка, която се простира на цялата дължина на гърба и. Състои се от девет звезди и селекция от завихряния, които свързват всичко заедно. Би било убийствено, ако реши, че татуировката не и харесва и реши да я премахва. Вместо да избере женски цветове, които да бъдат добавени към звездите, Наташа е избрала да ги потъмни, което едва ли е най-доброто решение.

Natasha Giggs tattoo Natasha Giggs tattoo

Целият процес на татуиране е фотографиран и сме сигурни, че г-жа Гигс не се оплакваше. Тя прикриваше тялото си с малка розова кърпа, докато траеше процеса на татуиране. Лицето и беше доста смело при очертаването и оцветяването на татуировката. Когато всичко завърши Наташа изглеждаше горда, тъй като напусна студиото, ухилена до уши.

Natasha Giggs tattoo Natasha Giggs tattoo

Следвай сърцето си

Татуирана на гърба, точно под врата си, Наташа има малка татуировка на сърце с надпис „Следвай сърцето си“. Смята се, че това е първата и стъпка в света на боди арт.

Natasha Giggs tattoo Natasha Giggs tattoo

Вместо да се отдаде на почивка и да се грижи за татуировката, г-жа Гигс се подготвяше за фотосесия с нов маникюр и педикюр. Тя обачи имаше време да влезе в Twitter за да покаже новата си татуировка на своите фенове. “My new ink is siiiiiick! My back is on fire tho haha“. Само времето ще покаже какъв ще е следващия и ход. Може би е имала ножда от слава. Наташа не е от жените, които остават назад.