Знаменитост, донякъде и загадъчен секс символ в днешния свят на известните личности, Скарлет Йохансон дълги години впечатлява хората със зашеметяващия си външен вид, актьорската си игра и страстния певчески глас. Тя винаги е внимателна и се опитва да не разкрива много за живота си извън филмовите площадки и звукозаписното студио. Скарлет си остава като магнит за любящите фенове от деня в който влезе в големия свят на Холивуд до сега. Йохансон има няколко татуировки, които за много лични и важни за нея.

Изгрев

Едно допълнение към колекцията от татуировки на Скарлет се намира от вътрешната страна на лявата и ръка. Тя изобразява изгрева на слънцето и е толкова дълбока духовно и творчески, колкото самата тя. Цветовете са типичните, които познавате и свързвате с изгрева на слънцето. Татуировката, макар и малка показва много. Слънцето изгрява над отразяващия океан, придружени от красиви облаци. Един човек трябва да бъде абсолютно позитивен за да покаже изгрева на слънцето над все още белстящите звезди.

Отделеното внимание към детайлите, в допълнение към красивата работа, отразява подхода на Скарлет към това, което върши. Всички нейни интереси са някакъв вид изкуство. Осносно тази татуировка, нейният отговор пред интервюиращия е, че татуировката е лична за нея и когато погледне към нея се чувства щастлива.

Татуировка на глезена

На десния глезен Скарлет има два взаимосвързани кръга, а вътре в единия от тях е буквата „А“, но няма информация за значението на тази татуировка.

„I Love NY“

На дясната китка, с най-новата татуировка на Йохансон отдава почит към „голямата ябълка“, градът Ню Йорк и я признава за Скандинавска митология. Докато фразата „Обичам Ню Йорк“ не е тлкова оригинална, но начина по който е татуирана Скарлет е единствен по рода си. Ако не се вгледате внимателно, можете лесно да сбъркате татуировката с късметлийска гривна, тъй като това е начина по който тя е проектирана.

Конкретно татуировката означава две неща: любовта на Скарлет към дома си „Ню Йорк“, както и потвърждаване на скандинавската митология. Медальонът на китката и е направен за да наподобява чукът на Тор, богът на гръмотевиците. През годините хората са носили по телата си някакви форми от чука „Mjolnir“, като символ на сила. Вътре в чука е фразата „I Love New York“.