Сол Хъдсън или познатия по света като Слаш, китариста на Guns N’ Roses и на някой други групи, е в пълния смисъл на думата лошо момче, рокер, с дълга къдрава коса, слънчеви очила, цигара и татуировки. Много татуировки на Слаш вдъхновяват феновете му и те си правят същите. Така една малка част от Слаш и неговото изкуство ги съпътства навсякъде където и да отидат.

Разнообразието е подправката на живота, дори и когато става дума за татуиране

Слаш има много и различни татуировки по цялото си  тяло. Всяка татуировка е нещо уникално и смислено за него. Той дори скицира собствените си татуировки, благодарение на вродения си талант за рисуване.
На десния си бицепс Слаш, има карикатура на самия себе си. Тя представлява той с червена риза, розови зъби и дълга черна коса, която покрива очите му. Под нея е изписан артистичния му псевдоним –  Slash. В почит на настоящата му група „Velvet Revolver“ той има татуировка на дясната си ръка. Тя представлява силует на жена. Това всъщност е корицата на албум на групата, озаглавен „Контрабанда”. Жената е изобразена с кобур и пистолет. Тази рисунка въплъщава в себе си сексапил и сила, един вид какъвто е самия Слаш. На лявото си рамо той има още една татуировка. Тя често се нарича “Snakepit tattoo”, защото това е логото на още една от неговите групи „Snakepit Slash“. Слаш също така отдава почит и на групата, с която той става известен и в която е до днес  Guns ‘N Roses. На лявата си мишница той има татуиран череп с шапка, заобиколен от рози. Изображението включва и буквите  “TDUD” , които означават „Пия докато не падна” . Под тези букви са изписани думите „Завинаги до”.

Той също има татуирани имената на двамата си сина. Името на съпругата му е изписано на лявата му ръка и е украсено с рози. Слаш обича пушенето, за това в някой негови татуировки присъстват цигари. На дясното му рамо има татуирани устни с цигара в тях, а в долната част на корема си има изобразена котка пушеща цигара.

Значението на татуировките

Татуировките на Слаш не са просто безсмислени изображения, разпръснати по цялото му тяло. Всяка представлява различен път в неговия живот, някой негов проект или най-важните хора за него. Ясно е, че той е отделил време, за да помисли за избора на тези татуировки, особено тези по ръцете и раменете му, които лесно могат да бъдат видени от неговите фенове.