Виктория Бекъм е омъжена за буйния футболист Дейвид Бекъм. През 90-те години тя стана популярна с изцяло женската поп група Спайс Гърлс. Вики завладя сърцата на света със страстния си глас и пленителния си външен вид. След разпадането на групата, тя има солова кариера, дори един албум, в който имаше много хитови песни. Въпреки яркия и успех с този първи албум, Вики слага край на своята музикална кариера и напълно се отдава на брака, децата си и модата. Тя е постигнала доста в тези три области.

Тя и съпругът и Дейвид имат четири деца – трима сина и една дъщеря. Виктория е символ на красота, финес, самоувереност и елегантност. Брака и с Дейвид е любима тема за дискусии, може би защото е толкова дълготраен и успешен. В знак на всеотдайност и любов към семейството, Вики е посветила

Лявата китка

Виктория има татуировка, разположена от вътрешната страна на дясната китка. Тя си я е татуирала по повод десетгодишнината и от брака и с Бекъм. Десет години за брак при знаменитостите е почти нечувано. Татуировката представлява, изписано на иврит „Заедно завинаги, във вечността”.

Дясната китка

Вики също има татуирани буквите „ДБ”, които са инициалите на съпруга и. Човек може да види колко е дълбока любовта и към съпруга и. Тя остава вярна на елегантния стил на Бекъм, затова инициалите за изписани в скриптен тип.

Гърба и надолу по гръбначния стълб

Най-голямата татуировка на Виктория може да открием на гърба и. Тя започва от врата и продължава по гръбначния и стълб. И тази татуировка представлява надпис на иврит. И тази татуировка е посветена на мъжа и. Съпруга и Бекъм също има някой татуировки посветени на нея.