Пиърсинг на ноктите | FBM.bg – Татуировки, Пиърсинг

Пиърсинг на ноктите

Пиърсинга на ноктите е пиърсинг който се прави на нокътя. Този вид пиърсинг е уникален с това, че не включва никаква болка. След като пиърсингът е завършен, обецата или окрашението може да бъде поставено през отвора. Пиърсингът на ноктите е най-добре да се поставя на изкуствени нокти и може да допринесе за вашия имидж.
Пиърсинг на ноктите на теория може да се поставя върху всеки нокът. Някой нокти, обаче са по-гостоприемни за бижута, отколкото други. Кутрето и безименния пръст са добри места за този пиърсинг поради факта, че тези пръсти се използват по-рядко и риска от щети е по-малък.

Пиърсингът е по-подходящо да бъде извършен на изкуствени нокти. Това е така защото естествените нокти е вероятно да бъдат по-слаби от изкуствените. Ако сте решили да пробивате естествените си нокти е добре да предприемете няколко стъпки за заздравяване на ноктите. Приемането на витамини и минерали като калций могат да подпомогнат процеса.
Пиърсингът на ноктите си е спечелил популярност. Едни от най-известните модни дизайнери са влезли в тая мода и изработват бижута предназначени за носене върху ноктите.


Отиди най-горе