Сърцето с крила е една доста популярна татуировка. Ако планирате да си направите такава татуировка, трябва да знаете основните значения. Ние ще ви дадем и няколко идеи за дизайн.

Преди деветдесет години, когато татуировките са били измислени, те са се използвали най-често за декорация. Днес обаче хората се татуират и по някой други причини. Сега разглеждаме татуировките, като проява на собствен стил, начин на себеизразяване. Те също привличат и голямо внимание. Хора, които имат татуировки не избират някой случаен дизайн, а такъв, който подхожда на тяхната личност. Въпреки това, някой татуировки са особено популярни, като татуировките на сърца. Има няколко вида такива татуировки например сърце с крилца, горящо сърце или разбито сърце.

Различни значения на тази татуировка

Първото и най-очевидно значение, е любовта. Сърцето е универсален символ на любовта от векове. Първия избор за изразяване на любовта е сърцето с крила. Хората, които искат да демонстрират чувствата си, татуират името на любимия в сърце с крила. Крилата покрай сърцето значи, че човека вижда в лицето на любимия си ангел

Татуировките на сърце с крила символизират и свобода. Хората с такава татуировка, често имат радостен и свободен дух. Това е най-буквалното разтълкуване на тази татуировка. Сърцето с крилца се използва не само като символ на свободен дух, но и също така от някой неща като пристрастяване и лоши навици. Понякога сърцето с крилца се използва, за да символизира свободата в любовта.

Крилцата най-вече се свръзват с ангели и феи. Това означава, че и крилатите татуировки на сърца имат връзка с ангели. Тази татуировка също е и религиозна.

Последно, но не на последнно място татуировката на сърце с крилца се използва и като мемориална. Върху много хора изгубили свой близък, можете да видите такава татуировка. Крилата се използват, за да символизират, че любимия, човек се е пренесъл при небесните ангели. Това е най-разпространената мемориална татуировка.

Дизайни

Татуировките на сърца с крила най-често се правят на долната част на гърба, на ръката или на китката. Мястото зависи главно от размера на татуировката. Сърцата с крила могат лесно да бъдат преоразмерени, затова трябва да изберете мястото внимателно. Можете да си направите собствен дизайн, както и да изберете готов такъв в зависимост от причината за татуировката. Хора, които са пострадали от любовта си татуират сърце с едноо крило или сърце с нож в него. Влюбените обичат да слагат името на любимия в сърцето. Различните комбинации от цветове на сърцето и крилата може да направи дизайна уникален.

Вече сте наясно със символиката на сърцето с крила и можете да получите най-подходящата за вас татуировка.