Без значение колко много сте искали оригиналната си татуировка или колко много сте се влюбили в дизайна, когато сте я видели за първи път, може да дойде един момент, когато вече не искате да си припомните дори и причините за попадането на татуировката върху вашата кожа. Във времена като нашите е добра идея да погледнете към премахването на татуировката или към промяната и, за да направите тази област от кожата по-малко разочароваща за вас.

Идея

Основната предпоставка за покриването на татуировка е да се скрие оригиналната с такава с нов дизайн. В зависимост от размера и стила на оригиналната татуировка, може да означава, че цялата област може да бъде покрита с напълно нов дизайн. Може да се излзва оригиналният дизайн и да бъде адаптиран за да формира основата на новия. Повечето хора предпочитата старата татуировка да се покрие напълно с нов дизайн, а не да е част от новия и да се вижда вътре в нея.

Когато обмисляте да поривате вече завършена работа, търсете татуист, който има опит в този вид работа, тъй като са необходими добро око и доста добро ниво на творчески умения. Уверете се, че сте видели тяхното портофилио, което трябва да съдържа поредица от снимки изобразяващи резултатите от тяхната работа в тази област. Говорете с хора, който са се си покривали татуировките и ги разпитвайте. Те могат да ви препоръчат татуист, който може да ви помогне.

Процедура

Вие разбира се, все още ще имате татуировка в края на процеса, но трябва да бъдете щастлив с новото и изображение, което ще е по-добро от старото. Уверете се, че когато се консултирате с татуиста, ще имате набор от идеи за проекти, които бихте искали да използвате за заместител. Той трябва да ви каже своето мнение. Може да се окаже, че татуиста ви ще излезе с нови дизайнерски идеи, които никога не сте обмисляли. Не настоявайте за дизайн, който художника мисли, че не е подходящ. Тези момчета знаят какво правят и ако те кажат нещо, че ще излежда зле, трябва да ги послушате.

Татуировките могат да бъдат покривани само веднъж, така че с каквато рисунка излезете от студиото, това ще е нещото, което ще трябва да носите до края на живота си. Също имайте предвид, че новата татуировка трябва да бъде по-голяма от оригиналната, за да я покрие напълно. Може би трябва да свикнете с идеята за по-тъмен дизайн, така че по-тъмното мастило да скрие оригиналното оцветяване. Покриването на татуировки може да отнеме много повече време от обикновено и може да включва множество процедури преди да бъде завършен процеса. Уверете се, че сте се разбрали относно времето и разходите по рабоотата, преди да се съгласите с нещо.