21-годишен Ирански мъж има постоянна полу-ерекция, след като си татуирал „малкия приятел“. Човекът си татуирал първата буква от името на своята приятелка(„М“) на пениса. Мъжът на който не е известно името е бил диагностициран с артериовенозна фистула, това е състояние в резултат от неспособноста на кръвта да излезе от пениса.

През първите седмици той страдал от неспособноста да получи ерекция и  изпитвал болки. След това пациентът забелязал, че сутрешните му ерекции продължават доста по-дълго от нормалното, а пенисът му стоял постоянно в полутвърдо състояние.
Професори от Университета за медицински науки в Керманхаш, Иран смятат, че иглата на машинката за татуиране е прониквала много на дълбоко в пениса, което е причината за проблемите на мъжа.

Докторите са опитвали процедури да източат кръвта от пениса, но те били неуспешни. Пациентът е отказал други намеси на медиците и се е примирил да живее в това състояние. В крайна сметка по-добре да е в постоянна ерекция отколкото да няма такава.
Така че, когато ви хръмне някоя луда идея, недейте да тръгвате веднага към тату студията, а се замислете първо. Татуирането на пениса не е най-добрата идея, дори и върху него да е името на приятелката ви, колкото и дълго да е то.

Още интересни статии