Сигурно обичате брачните халки, но мразите да ги носите? Ако ги намирате за неудобни, може би точно за вас е татуирвката „Венчален пръстен“. Те са превъзходен начин да покажете на света как вие и вашият партньор се ангражирате един към друг и можете да го направите по уникален начин. Има безброй много дизайни за такъв тип татуировки, въпреки че трябва да сте наясно, че те са постоянни и може да ви отнеме доста време и пари за да ги премахнете след време.

Религия

Ако вие и вашият партньор сте религиозни, може да искате да знаете за регилията на тези татуировки. Това е чудесен начин да покажете на хората колко много си вярвате със вашия партньор. Популярен избор е малки кръстове, които се правят около пръста и са с номера който означават Библейски пасажи. Като за пример може да дадем популярното ЕРН 2:25, което означава библейски стих от Ефесяни, който гласи „Съпрузите обичат жените си както Христос възлюби църквата и се даде за нея“. Това не само е прекрасен цитат, но се смята от мнозина като ключ към успешен брак.

Келтските татуировки „Венчален пръстен“

Келтските татуировки „Венчален пръстен“ са удивителни и прости и могат да бъдат проектирани да изглеждат като парче бижу. Те са направени да не привличат специално внимание към себе си, но да бъдат просто изявление на любов и ангажираност един към друг.

Съвременни татуировки „Венчален пръстен“

Съвременните татуировки стават все по-популярни сред младите хора и не е необичайно да видите такива. Като цяло те са предназначени да бъдат оцветена ивица, която не прилича на традиционния венчален пръстен. Концепцията зад този вид татуировка е, че двойката все още искат да покажат ангажимента си един към друг, но не чувстват необходимостта да носят традиционните пръстени.

Татуировки „Венчален пръстен“ с дата

Това е една чудесна възможност, ако се ожените за някой, който се бори да си спомни рожденния ви ден или датата на вашата сватба. Тези татуировки обикновенно включват датата на сватбата или около безименния пръст или по него. Можете да бъдете сигурни, че пратньорът ви никога няма да забрави дата на сватбата ви, но и ще напомня за най-важния ден от живота си, всеки път когат погледне ръцете си.

Това са само няколко идеи за татуировки венчален пръстен, но буквално всичко е възможно. Въпреки това, поради високия процент на разводите, моля уверете се, че сте напълно ангажирани с партньора си, преди да прибегнете до такава татуировка, освен ако не искат да рискувате болезнен и скъп процес на премахване за в бъдеще.